ויטמינים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

19/05/2000 | 10:55 | מאת: חביבה

בעלי ואני (גילים 52,49) לוקחים כל יום ויטמין E 400 ו- CoQ-10 . לשנינו יתר לחץ דם ומטופלים ב-נורמיטן 100. האם יש תועלת בלקיחת הויטמינים הנ"ל? רופא המשפחה שלנו לא מאמין בכך, ואפילו טוען שזה יכול להזיק. אבקש לשמוע את דעתכם.

19/05/2000 | 18:22 | מאת: ד"ר יהושע אלבז (N.D )

חביבה שלום ויטמין E בצורה נוזלית אינו מוממלץ כאשר יש ל.ד גבוה אפשר להשתמש ללא חשש בויטמין E יבש .בצורתו היבשה אין חשש כי יעלה את ל.הד Q10 מומלץ ביותר משמש בין היתר לאיזון קצב הלב כך שיכול לתרום לאיזון ל.ד המלצתי .-- להשתמש בQ10 שעשוי בצורה נוזלית, של חברת אלטמן, 60 מ"ג לפחות ליום המלצות ננוספות חברת אולטרויט משווקת בארץ פורמולה המכילה צמחי מרפא: עוזרר אדום ,דבקון לבן ושום מוממלץ 3 ליום אחד לפני כל ארוחה ומגנזיום 600- 700 מ"ג ליום רצוי +סידן ציטרט ויטמין C שתי טבליות של 1000 מ"ג אחרי אוכל התפריט היומי צריך להכיל הרבה מזונות עשירים באשלגן (ירקות ופרות רצוי אורגניים) ICQ NO 41831453

21/05/2000 | 15:00 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

לחביבה שלום, בנוסף להמלצות המצויינות של שוקי, כדאי גם ללכת לטייל להנאתכם חצי שעה עד שעה, להצטרף לקבוצת תמיכה ביתר ל"ד ובעיקר להבין שאתם בסדר כמו שאתם ואינכם חייבים כל הזמן להיות "בסדר" או להוכיח את עצמכם. גם לכם מותר לקבל אהבה!. רפואה שלמה זיוה וזאב

מנהל פורום רפואה משלימה