זרעי פשתן-המשך לשאלה -לאיילת מן
דיון מתוך פורום רפואה משלימה
שלום השריתי זרעי פשתן בכוס מים רותחים למשך לילה כעצתך ואכן מקבלים מרקם רך, אך הזרעים נשארים שלמים לגמרי. האם בדרך זו הם מתעכלים בגוף או יוצאים כפי שנכנסים? מה רצוי יותר, לטחון אותם או להשרות במים? תודה דפנה
לקריאה נוספת והעמקה
דפנה שלום רב זה המרקם הרצוי, סיבי המזון המסיסים במים הם אלה שיוצרים את הג'ל וזו צורתו הנכונה ביותר למאכל. קיימת אפשרות שיש צורך ביותר מים, עד אשר כל הזרעים הופכים לג'ל. בהצלחה איילת