קדחת צפון אפריקה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

25/08/2000 | 17:14 | מאת: שלומית

לאחרונה איבחן לי רופא ראומטולוג את קדחת צפון אפריקה וזאת לאחר תלונותי על כאבים בידיים וברגלים המופיעים מדי פעם ללא התראה ולאחר תקופה של ימים ספורים עובר הכאב. הרופא המליץ על כדורים מסויימים שלטענתו הנם מהצומח (שני כדורים ליום). האם לרפואה האלטרנטיבית יש מה להציע בנדון?

27/08/2000 | 11:41 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

שלום שלומית, יש הרבה מה לעשות במצבך אך חסרים פרטים להתייחסות רצינית כמו גיל, עיסוק, יחסים, היסטוריה וכ'. כמו כן אי אפשר להתייחס לתרופה שהומלצה ללא שם ופרטים אחרים. זיוה וזאב

מנהל פורום רפואה משלימה