טשטוש בראש

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

25/08/2000 | 12:18 | מאת: לאה

שלום אני סובלת כבר שנתיים מתחושת טשטוש קבוע בראש וכן הרגשה של חסימה במוח כל הבדיקות תקינות והרופאים לא מוצאים את הסיבה. האם הרפואה האלטרנטיבית יכולה לאבחן את הבעיה ואם כן מהי השיטה הטובה ביותר אני חייבת תשובות דחוף כי אני לא יכולה לסבול יותר!!!!!!!!!!!!!

27/08/2000 | 11:36 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

שלום רב, אפשר ואפשר לאבחן את בעייתך וגם לטפל בה! אי אפשר לעשות זאת דרך המסך, ויש צורך בפגישה אישית לצורך האיבחון. אנו ממליצים לפנות למטפל מיומן אשר יעזור לך או לפנות אלינו בטל: 1-800-21-11-90, לזאב. זיוה וזאב

מנהל פורום רפואה משלימה