טיפול טבעי בדלקת - אופציה ?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

10/02/2016 | 16:23 | מאת: אדי

יש לי דלקת בקרום הלב - לאחר שטיפול קולחיצין ואספירין לא עזרו מטופל כעת בפרדניזון - הכוונה לטיפול קצר מתחיל ב20 מ"ג והכוונה לרדת כל שבוע ב5 מ"ג - מדדי הדלקת crp ללא שינוי כבר למעלה משבוע בסביבות 7.5 כשמקסימום אמור להיות 0.5 : האם על פי רוב השינוי בפרדניזון אמור להיות מיידי להורדת ערכים אלו ? האם ידוע לך שיטה להורדת דלקת אחרת טבעית יותר ?

אדי שלום, לגבי השאלה על הפרדניזון ממליץ לך לפנות לרופא המטפל.בנוסף, ממליץ הוספת טיפול בדיקור סיני על מנת לזרז את תהליך ההחלמה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה