כתם בבוהן רגל ימין יש גם תמונה אם צריך

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

02/02/2016 | 21:44 | מאת: מירב

לאחרונה (כבר שלושה חודשים בערך) יש לי כתם בבוהן רגל ימין שלא עובר. זה נראה כאילו מדובר בשאף דם ממכה, אבל לא קיבלתי מכה וכאמור זה לא עובר. פתאום גיליתי שיש לי כתם מקביל בבוהן רגל שמאל, אלא שהוא הרבה יותר בהיר, כמעט בלתי נראה. בחודשים האחרונים יש לי גם כל מיני כאבים באזור הלב. דקירות וכאלה. יש מצב שזה קשור? תודה מראש

מירב שלום, על פניו לא נראה שיש קשר בין המקרים אך אם את עדיין חוששת, ממליץ לפנות לבדיקה אצל הרופא המטפל. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה