אורז

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

20/07/2015 | 12:15 | מאת: טלי

שלום בנוגע לאורז, נגיד ועלי לבחור לקחת סוג אחד של אורז לאי בודד :) איזה אורז נחשב לבריא מבין כולם ולמה? אורז לבן, בסמטי, הודי, ארוך, מלא, אדום, שחור, פרסי..... אגב, עד היום נמנעתי מאורז והעדפתי קינואה כי באורז יש עמילן. האם נכונה הטענה שעמילן אינו בריא? תודה

22/07/2015 | 09:07 | מאת: טל בלו

שלום טלי במגוון יש יתרון לאדם וכמו שלא היינו מצמצמים את מנעד הצבעים לצבע אחד כך לא נכון לעשות עם מזונות. אורז זה דגן בריא ומזין ניתן לאכול ממנו לסוגיו ללא חשש טל

מנהל פורום רפואה משלימה