עור פנים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

08/07/2015 | 17:33 | מאת: חן

שלום רב, מזה כ 4-5 חודשים עברתי לטבעונות ואני אוכלת רק פירות וירקות כאשר אני צורכת המון פירות ביום - אני פירותנית אם שמעת על זה. מה שאומר פירות בלי הפסקה כמה שרוצים. מזה כ 4 חודשים עור הפנים שלי נראה כאילו שעובר עליו משהו. הוא התחיל לפתח פצעונים שנראים כמו אקנה, ומזה כחודש חודשיים שהופיעו לי על הסנטר כתמים שנראים לי כמו פיגמנטציה אבל אני לא בטוחה שזה זה. אני בחרדה מהכתמים והפצעונים וידוע לי שחרדה לא רק שלא תורמת אלא אף מזיקה. מה דעתך על מה שקורה לעור הפנים שלי. האם זה יכול לנסוע כתוצאה מריבוי הפרות שאני אוכלת? אולי אני מזיקה לעצמי יותר ממה שאני חושבת. ואיך אני יכולה לעזור לעצמי? אני רוצה שהעור שלי יחזור למצבו הבריא והיפה והלק כפי שהיה קודם. תודה.

14/07/2015 | 11:46 | מאת: טל בלו

שלום חן אני חושב שאת פוגעת בגופך במהלך התזונתי הזה. ממליץ לך להתיעץ בהקדם עם מטפל\ת בנטורופתיה או רפואה סינית. משוכנע שהאיזון ישוב בטיפול נכון בריאות טל

14/07/2015 | 12:06 | מאת: חן

שלום טל ראשית תודה על התשובה. שנית- תוכל לפרט מדוע לדעתך אני פוגעת בבריאות אם אני צורכת רק פירות? יש האומרים שבפירות יש הכל מהכל ואפשר לחיות רק עליהם ואפילו מומלץ ושהפצעים בעור זה תהליך של ניקוי שעובר הגוף. מה שעדתך? תודה

מנהל פורום רפואה משלימה