אורז

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

28/04/2015 | 23:18 | מאת: אורז

איזה אורז נחשב להכי בריא? אורז מלא? חום? שחור? בסמטי? הודי? אני יודעת שחשוב לגוון ולאכול מהכל אבל נגיד- תאורתית שעלי לקחת איתי לאי בודד סוג אחד בלבד- אז אם כבר אורז- מה הסוג הבריא והמומלץ ביותר? אגב- האם אוזר מכיל גלוטן? ואיך מוציאים ממנו את העמילן תודה

07/05/2015 | 18:06 | מאת: טל בלו

שלומות אורז לא מכיל גלוטן ולגבי איזה אורז הכי טוב: הטוב ביותר? כשהיה בנזאן מהלך בשוק הגיעה לאזניו שיחת דברים שבין קצב ואחד מלקוחותיו: אמר הלקוח לקצב "תן לי את נתח הבשר הטוב ביותר שיש לך" . "הכל בחנות שלי הוא הטוב ביותר " ,השיב הקצב. "לא תוכל למצוא פה שום חתיכת בשר שאיננה הטובה ביותר". למשמע דברים אלו זכה בנזאן בהארה. האיבר החשוב ביותר "ארבעה אנשים דנו בסוגיה,מהו האיבר החשוב ביותר בגופו של אדם. הראשון טען:העין היא האיבר החשוב ביותר. העולם גדוש במראות יפים,הרים,פרחים,נערות יפות,ציורים. ללא העין אין חיים. השני טען: האוזן היא האיבר החשוב ביותר. העולם גדוש בצלילים ערבים. קול הזמיר,צלילי הפעמון,צחוקן של נערות, דבריהם של חכמים. ללא האוזן, אין חיים. השלישי טען: הלשון היא האיבר החשוב ביותר. ללא לשון אין דיבור,אין שיח,אין קשר,אין משא ומתן עם הבריות, בלא הלשון, אין חיים. הרביעי שתק. משנשאל, אמר: "עבורי זה הטבור." "???" "בלילה אני אוהב לאכול סלרי, ושם אני שומר את המלח." בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה