טיפול לחיזוק השיער, הצפורניים והעור

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

20/02/2015 | 09:03 | מאת: זיוי

שלום רב, אני מעוניינת להתחיל ליטול את התרופה המצויינת בקישור הבא: http://www.iherb.com/Nature-s-Bounty-Optimal-Solutions-Hair-Skin-Nails-Extra-Strength-150-Rapid-Release-Liquid-Softgels/59921#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=hair%20skin%20nails&rc=1041&sr=null&ic=21 אני סובלת כ-10 שנים מלחץ דם גבוה ונוטלת תרופות בוקר וערב. האם ישנו משהו במפרט של התרופה הזו שיכול להשפיע על לחץ הדם שלי? תודה מראש על התשובה. זיוי

01/03/2015 | 08:48 | מאת: טל בלו

שלום זיוי יש לקחת תוספים רק לאחר אבחון מסודר, מעקב וטיפול. בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה