mms

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

24/11/2014 | 21:18 | מאת: חיימוביץ

מדובר על אדם שהחליפו לו ברך והתותב הזדהם, הוציאו את התותב המזוהם וכרגע מנסים לטפל - ללא הצלחה כ"כ בזיהום, [הברך חשופה לחלוטין כאשר מסיבות שונות התקלף כל העור והבשר שבברך, ולכן מקום הזיהום חשוף לגמרי], האם אתה מכיר את הטיפול ב mms, האם הוא כדאי, האם יש בו סיכונים, [למטופל דיאליזה בפרט], האם יש לך הצעה אלטרנטיבית אחרת?

26/11/2014 | 13:12 | מאת: טל בלו

שלום מכיר את הטיפול, יעילותו תלויה בהמון משתנים שווה לבדוק גם טיפול בחמצן בתא לחץ (יש באסף הרופא) בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה