נוזלים באוזניים אצל ילדים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

18/04/2014 | 23:14 | מאת: ליאור

הי הבת שלי כבר תיכף בת שנתיים...כל פעם שאני הולכת לרופא הוא אומר שיש לה נוזלים באוזניים (פעם בימין פעם בשמאל פעם יותר פעם פחות...) הרבה פעמים גם כשהיא לא מנוזלת בכלל.אציין שהיא שומעת מעולה. עד כמה זה מפריע לילד עצמו??היא לא ישנה טוב בלילה מאז שהיא קטנה,יכול להיות שזה מפריע עד רמה כזו? הרופא המליץ הפעם לנסות היסטדקס...אחכ בדיקת שמיעה. מה ניתן לעשות חוץ מטיפול תרופתי? והאם הוכח שמשהו כן עוזר? בקונבנציונלי או באלטרנטיבית? תודה

27/04/2014 | 08:46 | מאת: טל בלו

שלום ליאור יש רעיון ברפואת ילדים סינית שנקרא: lingering pathogenic factor הוא מוסבר שכאשר יש מחלה חיצונית שלא מטופלת כמו שצריך או לא בזמן היא מיצרת פתוגן שתוקף את הגוף מבפנים. במצב כזה נראה דלקות גרון כרוניות או נוזלים באזניים,אדנואידים מודלקים וכו'. ברפואה סינית מטפלים במצב זה בצמחי רפואה סינים על מנת למנוע הישנות הדלקת וייבוש הנוזלים. דיקור בנקודות אקופנקטורה מסוימות ותזונה. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה