דיקור כטיפול באשך טמיר

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

18/03/2014 | 08:38 | מאת: טלי

שלום רב, בני התינוק בן 9 חודשים נולד עם אשך אחד טמיר שטרם ירד (נולד בשבוע 36). המלצת הרופאים היא לנתח בעוד כחודשיים. לטענתם כמעט אין סיכוי שהאשך יירד אם לא ירד עד עכשיו. שאלתי היא האם יש טיפול בדיקור סיני לתופעה זו שכדאי לנסות לפני הניתוח. אם כן באיזה טיפול מדובר אודה לתשובתכם המהירה טלי

25/03/2014 | 09:40 | מאת: טל בלו

שלום טלי הטיפול ברפואה הסינית באשך טמיר בתינוקות לרוב אינו יעיל מספיק ולכן אפשר לנסות, אך לצערי לרוב זה נגמר בניתוח, שלשמחתנו הוא קל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה