2 שאלות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

12/03/2014 | 21:40 | מאת: קרן

2 שאלות שלא קשורות אחד לשני: 1- לאיזה רופא עלי לפנות כדי לשלול טפילים וקנדידה במעיים/קיבה ? ובכלל- מה הסימפטומים שמהם סובלים מי שיש לו טפילים/קנדידה? מה הטיפול לפתרון התופעה? 2- האם אכילה של 8 עגבניות לארוחת ערב יכולות לגרום לעצירות ? גזים? נפיחות?

13/03/2014 | 10:48 | מאת: טל בלו

שלום קרן נכון לפנות לרופא גסטרולוג, הפתרון תלוי בבממצאים הקלינים ולגבי עגבניה: אם אכן זה התופעות שקיימות, הרי שצריך לבדוק שינוי במינון/ כמות של צריכת עגבניות בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה