חלבונים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

12/03/2014 | 21:00 | מאת: v

שלום בת 30 רזה ובריאה ושומרת על משקל בתהליך הרזיה אני אוכלת כל יום 1 חלמון ביצה + 6 חלבונים (רק הלבן בביצה) - האם אני צורכת מספיק חלבונים ביום או שזה יותר מידי חלבונים ליום ? יש לציין שאני לא צורכת כלל קטניות (כי עושה לי לא טוב ) ולא צורכת כלל בשר (צמחונית), לא אוכלת כלל דגים (לא אוהבת) ובנוגע לגבינות - אני גם לא אוכלת גבינות אלא רק אוכלת 1 גביע שלם (200 גרם)של יוגורט ביו. מה שכן אני צורכת טחינה משומשום מלא ושומשום מלא ככה שרב צריכת מנת החלבון שלי ביום בעצם מגיעה מהביצים. אז שוב- האם אני צריכה להוריד מכמות החלבונים שאני צורכת מהביצים (כי 1 חלמון + 6 חלבון זה יותר מידי ) או שאני צורכת כמות מספיקה של חלבון? האם סך החלבונים שאני צורכת ביום מכל הסוגי האוכל עלולים לגרום להשמנה? תודה

13/03/2014 | 11:16 | מאת: טל בלו

שלום למיטב הבנתי את זקוקה ליעוץ תזונאי המזון שאת מתארת אינו מספיק לתחזוקת גוף ונפש בריאה ולגבי החלבון, לתפיסתי - מוגזם עד מאוד בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה