שאללה חשובהה!!

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

21/11/2013 | 18:11 | מאת: ניקה שרון

אני בת 19 ,בצבא לפני חצי שנה בערך קיבלתי את המחזור האחרון וכבר חצי שנה אני בלי. הפסקתי לקחת גלולות לפני 7 וחצי חודשים, הלכתי לרופא נשים שהיא נתנה לי לקחת במשך 5 ימים שתי טבליות של provera 5 mg .סיימתי אותם ועכשיו עברו 7 ימים ועדיין אין לי מחזור , זה מפחיד אותי נורא ואני רוצה להתחיל שוב גלולות של מינס מה שלקחתי גם לפני .. אני יכולה לקחת את זה בלי מחזור וזה פשוט יסדר לי אותו כמו שהוא סידר לי לפני 7 חודשים??

04/12/2013 | 07:30 | מאת: טל בלו

שלום ניקה לאור מה שכתבת היית מבקש שתלכי שוב לרופאה ותעשי בדיקות דם הורמונליות ואולטסאונד כדי להבין את הסיבה לאי הופעת הווסת בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה