שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

05/11/2013 | 04:12 | מאת: איתי

שלום חבר..רציתי לשאול שאלה שאולי תוכל לעזור לי..לפני שנתיים בערך טופלתי אצל נטורופת בשביל עניין לא בעל חשיבות בריאותי או משהו..חשוב לציין שלפני שהגעתי אליו הכל היה מצויין אצלי..לאחר שהוא עשה לי דיקור סיני ועוד איזה משהו שאני לא יודע איך זה נקרא בשפה שלכם אני חושב "להפעיל את בלוטות הלימפה" הוא לחץ לי באזור השוק ברגל וכאילו סחט אותה! כן אולי זה נשמע קצת מוזר אבל זה המצב..הוא שינה לי מעט משהו בתזונה ונתן לי מן שמן כזה מיוחד שנטורופתים בדרך כלל מכינים כחלק מהתזונה לנקות את הגוף.. השורה התחתונה היא שמאז שיצאתי ממנו לאחר אותו טיפול ועד היום פשוט כל הזמן השרירים שלי בכל הגוף מתכווצים ממש כמו קפיצות..וזה ממש מלחיץ ומפריע לי לישון כי זה מורגש רק בזמן מנוחה! ועברתי המון בדיקות כל הבדיקות האפשריות הכל תקין ואין לי מושג מה הוא עשה או נתן לי שככה המצב נהיה אם אתה יכול לעזור לי או להגיד לי מה אתה חושב אני ממש אשמח זה ממש מכניס אותי לדיכאון תודה מראש!

05/11/2013 | 10:16 | מאת: טל בלו

שלום איתי אין לי מושג מה הנתורופט עשה ואין לי דרך ממשית לעזור בעניין זה רפואות טל

מנהל פורום רפואה משלימה