אלרגיה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

08/10/2013 | 12:44 | מאת: דניס

אני סובלת מזה שנים רבות מאלרגיה בחודשים אוקטובר-ינואר המתבטאת בשיעול טורדני ומתמשך ועיקצוצים וגירוד בגרון עם הרגשת ליחה ולאחר מכן קוצר נשימה וקושי בלקיחת אויר לנשימה. ניסיתי המון טיפולים כולל סטרואידים. הטיפול היחידי שעזר לי הוא הומוטיקסיקולוגיה אך לצערי הרופא המטפל הפסיק לעבוד בזה באיזור חיפה והקריות. מה ניתן לעשות?

14/10/2013 | 07:26 | מאת: טל בלו

שלום דניס אפשר למצוא מטפל בהומוטוקסיקולוגיה בכל קופות חולים בסניף של הרפואה המשלימה. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה