אומגה 3

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

10/09/2013 | 02:55 | מאת: תומר

שלום רב, לאחרונה קראתי על יעילות אומגה 3 בשיפור מצב רוח ואנטי דכאון. 3 שאלות ברשותי: 1. הבנתי שיש משמעות לאחוזים והחלוקה בין EPA ל DHA- האם מינון כמוסה של EPA-504, DHA-378 הינו יעיל לבעיה (2 כמוסות ביום). 2. האם מינון זה יכול לעזור גם להוריד דלקת בגוף? 3. האם ניתן לשלב עם מינון נמוך של ציפרלקס (5 מ"ג)? אודה לעזרה. תודה מראש.

11/09/2013 | 08:57 | מאת: טל בלו

שלום תומר אין מניעה לשלב אומגה 3 עם ציפרלקס לגבי טיפול בדלקת. זה תלוי בערכי דלקת, בסוג וכו' רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה