אסטמה של העור

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

09/09/2013 | 07:13 | מאת: מלכה

מה הטיפול שניתן לקבל לילדה בת חמש הסובלת מאסטמה של העור?

10/09/2013 | 16:47 | מאת: אור

לחברת מורז יש קרם מצוין לטיפול בעור אטופי, שנקרא הרב-אטופיק. לא בטוחה מאיזה גיל אפשר להשתמש בו, נסי להתייעץ עם רוקח או עם הרופא כאן בפורום. רק בריאות.

11/09/2013 | 08:53 | מאת: טל בלו

שלום מלכה אטופיק דרמטיטיס או "אסטמה של העור" היא בעיה לא נעימה שיכולה להימשך שנים רבות כשהטיפול המערבי היחידי זה משחות קורטיזון למינהם. על פי הראיה של הרפואה הסינית מחלה זו מתפתחת לה כתוצאה מפתוגן חום שקיים בתוך הגוף ותוקף את העור בעיקר באיזורי מסלולי ה"יין"-פנים הידיים והרגליים ביחוד בכפלים. עכשיו ,מכיוון שהגורם הוא פנימי אז גם הטיפול הוא פנימי ולכן שימוש במשחות חיצוניות מבטיח הקלה מסוימת אך סבל רב מכיוון שהוא לא מאפשר החלמה. הטיפול ברפואה סינית במחלה זו הוא בעיקר במיצויים של צמחי מרפא, בתזונה ובדיקור . ככל שהטיפול מהר יותר כך ההחלמה תהיה מהירה יותר ולרוב הטיפול מוצלח מאוד. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה