הזעה מרובה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

01/09/2013 | 17:32 | מאת: יגאל

שלום, אני סובל מהזעה בפנים ובכל הגוף ,קיץ חורף סתיו אביב. על איזה טיפול אתם ממליצים??? אודה לתשובה מהירה.

11/09/2013 | 08:55 | מאת: טל בלו

שלום יגאל ברפואה סינית הזעות ספונטניות מלוות בריח חריף מוסברות כחום במרידיאן/מסלול של הלב. התסמינים יהיו מלבד ההזעות,נטיה לסבול מחום ,אי שקט, טעם מר בפה ולעיתים תסמינים נוספים. ככלל הרעיון של הזעת יתר מאובחן על ידי הסינים כבזבוז של "חומר טהור" והרעיון הוא לטפל על מנת למנוע את התופעה. הטיפול יהיה באמצעות דיקור, תזונה וצמחי מרפא שחלקם יהיו אסטריגנטים=מכווצים על מנת למנוע את הזעת היתר. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה