אבנים בכליות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

29/08/2013 | 08:03 | מאת: שלמה

לבן שלי גילו אבנים בכליות והוא סובל מכאבים.הציעו לו ריסוק(הוא מתגורר בחו"ל) ולפי חוות דעת בארץ הציעו לו עצות סבתא כמו שתייה מרובה של מים עם פטרוזיליה בירה וכו.האם לא יגרם לו נזק בכליות אם לא יבצע את הריסוק?אחת האבנים נתקעו בשופכה

12/10/2013 | 12:56 | מאת: ניסו

מומלץ לגשת לרופא אורולוג לקבלת טיפול תרופתי ולאחר חודש לעשות את פעולת ריסוק האבנים בגלי הדף, ללא כאבים בכלל ( עברתי את הפעולה השבוע). תשובה אם האבנים התרסקו מתקבלת לאחר חודש. מומלץ לשתות הרבה מים - 2 ליטר ביום. בהצלחה.

מנהל פורום רפואה משלימה