תוסף מזון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

18/07/2013 | 22:37 | מאת: עמי

שלום, אני בן 60 לוקח תרופות להורדת לחץ דם (=הלץ דם מאוזן) וקומדין נגד קרישיות יתר וסימבסטטין (10 מ"ג יום) לאיזון כולסטרול (=מאוזן), אחרי צינטור עם 2 סטנטים בגלל איסכמיה. עושה הליכות ספורטיביות ואוכל די בריא. לוקח גם קומפלקס ויטמין B ואומגה 3 כל יום. לקחתי כמה שנים גם ויטמין E (אביטול). האם אפשר ורצוי לקחת גם קו אנזים Q10?

23/07/2013 | 17:31 | מאת: טל בלו

שלום עמי קו אנזים Q10 הוא מעכב חמצון חזק המומלץ למניעה וטיפול במחלות לב רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה