בי רילקס וממורי פלוס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

12/04/2013 | 16:43 | מאת: מלי

שלום רב, רכשתי את התרופות הטבעיות האלו: בי רילקס וממורי פלוס? האם השימוש בהן בטוח ויעיל? אין סכנה כלשהי בצמחים שהם מכילים? במוצר ממורי פלוס יש את הצמח גינקו בילובה שידוע לי שיכול לגרום להרחבת כלי הדם בגוף, מניסיון חברתי (ולא רק במוח..)

14/04/2013 | 16:03 | מאת: טל בלו

שלום מלי הדבר הנכון הוא להשתמש בצמחי מרפא על סמך אבחון מסודר הכולל היכרות עם מצבך הרפואי במלואו. לכן, אין אפשרות לתת מידע בנושא יעילות ובטיחות של צמחים. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה