ירידה בתפקודי כבד

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

21/03/2013 | 19:21 | מאת: ד

שלום, אני סובלת ממספר מחלות ונוטלת תרופות קבועות. לפני כחודש, קיבלתי כדורים לטיפול אנטי-פטרייתי. נטלתי כדור אחד בלבד ומאז אני סובלת מגרד מפושט בעור, נשירת שיער, שלשולים ובחילות. בבדיקות דם יש עדות לפגיעה בתפקודי הכבד. עד לפני חודש לא הייתה שום בעיה בבדיקות הדם, למרות התרופות הקבועות (אותן כרגע אין לי ברירה להמשיך ליטול עד לניתוח שעתיד להתקיים). האם יש משהו שאפשר לעשות בנתיים כדי להקל על התסמינים ולסייע לכבד להחלים?

27/03/2013 | 14:18 | מאת: טל בלו

שלום אני חושב שבמצב כזה עדיף לעשות בדיקות דם מלאות ולעבור אבחון מקיף לפני מתן המלצה כזו אחרת. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה