ליחה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

09/03/2013 | 22:59 | מאת: דדה

אני מזדהה עם הכותב שייש לו בעיה של ליחה אצלי זה התחיל לפני חודש וזה מציק במיוחד בבוקר אך גם במשך היום זה תקוע וגורם אף לנחירות התופעה חדשה לי והאם זה יכול לעבור לבד ? ואם לא למי לפנות תודה המזדהה

10/03/2013 | 13:25 | מאת: דדה

דדה שלום, תופעת ליחה משמע טחול עמוס , הטיפול היעיל איזון תזונתי , דיקור וצמחי מרפא . תפחית מוצרי חלב ופירות , תפיחת צריכת שמן ושומן . פפאיה חליטת תלתן אדום, רוזמרין, אקליפטוס להקלת נשימה בברכה, יוסף רחמים מטפל בכיר 057-7738220

מנהל פורום רפואה משלימה