מערכת העיכול

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

05/03/2013 | 10:46 | מאת: רונה

שלום רב, בת 64 ,הרבה שנים נוטלת אלטרוקסין לטיפול בתת פעילות בלוטת התריס. לאחרונה סובלת מיתר לחץ דם , התחלתי טיפול בתמציות של עלי זית ואסטרגלוס. מבקשת לדעת האם ניתן לשלב תוסף "גאבא 50 " ו"מגנוקס נוזלי " לבעיות במערכת העיכול (מעי רגיז ועצירות ) בתודה מראש, רונה

07/03/2013 | 20:06 | מאת: שרונה

אישית לא התנסתי בתוסף גאבא 50, אבל לקחתי זמן מה אנזימי עיכול של סופהרב להקלה על תהליכי עיכול והפחתת גזים ונפיחות, כך שאני יכולה להמליץ לך מניסיון שעזר לי

מנהל פורום רפואה משלימה