שאלה לגבי דיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

17/01/2013 | 22:19 | מאת: דניאל

אם אני הולך ללמוד דיקור סיני שלא במסגרת מסלול שלם של רפואה סינית אלא בתור תחום מגע בתוך מסלול נטורופתיה או בתור קורס נפרד האם יש לי מגבלות כלשהם בתוקף חוק הדיקור הסיני מבחינת הכרה בתעודת מדקר ומבחינת ביטוח? האם חובה בשביל דיקור ללמוד את המסלול השלם של הרפואה הסינית? בתודה מראש

21/01/2013 | 12:16 | מאת: טל בלו

שלום דניאל לצערי, עד שלא יחוקק חוק העוסק בטיפול ברפואה טבעית ובדיקור, איש הישר בעיניו יעשה. בכל מקרה, אם הנושא מעניין אותך - ממליץ לך ללמוד אותו ביסודיות טל

מנהל פורום רפואה משלימה