סליחה זה דחוף מאוד: נימול בלתי נסבל בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

04/11/2012 | 01:02 | מאת: גלי

שלום רב מזה כחודש אני סובלת לסירוגין מנימול בלתי נסבל בכפות הרגליים אני חולת סכרת - ה-A1C הוא כרגע 9.4 מה ניתן לעשות מיידית - זה ממש בלתי נסבל תודה רבה

04/11/2012 | 08:26 | מאת: יוסף רחמים

גלי, נימול משמעו חוסר חמצן וזרימת דם לקוייה ברגלים . צריך לגרום לאספקת דם טובה ומאידך להוריד לחות (בצקת) הטיפול מותנה בהיסטוריה רפואית שלך, עיסוי כפות רגליים , תזונת ירקות , הורדת מלח , דיקור , מגנותרפיה, קנזיוטייפ לשיחרור שרירים. בברכת רפואה שלמה יוסף רחמים מטפל בכיר

04/11/2012 | 17:14 | מאת: גלי

לעצמי והאם לעסות את כל הרגל? האם האלמנט הנפשי משפיע? אני שואלת כיוןן שהסוכר יציב כרגע ובשבועיים האחרונים נענס אלמנט המתחים ואז הנימול התגבר מאוד.. אכן לא אוכלת כשבועיים ירקות באופן סדיר אלא רק אבוקדו והרבה.. מה זה בבקשה מגנותרפיה וקנזיוטייפ.. הרבה הרבה תודה

02/01/2013 | 07:58 | מאת: אליהו

לפעמים יש לחץ על העצב בין L1-L5 שיכול לגרום לנימול וגם לבדוק שאין חסימה עורקית לרגלים, חוץ מזה עיסוי טוב לשריר הפריפורמיס יכול לעזור לך במידה והבעיה היא בשרירים ולא מצאו שום דבר חריג אצלך. בברכה אליהו בן דוד - עיסוי רפואי

03/01/2013 | 07:05 | מאת: גלי

מנהל פורום רפואה משלימה