פטריה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

03/11/2012 | 17:10 | מאת: מאיה

טל שלום, שמי מאיה אני בת 23, כבר שנה אני מסתובבת עם פטריה בבוהן בשתי הרגליים. זה לא נראה לגמרי גרוע, אבל זה גם לא נראה טוב, ולא מאפשר לי להיות חופשיה ולהרגיש בנוח עם כםות הרגליים שלי. בעיקר אני מפחדת שזה יתפשט וילך ויראה יותר גרוע. אני לא יודעת איך להתמודד עם זה ואני ממש ממש זקוקה לעזרתך. אני מוכנה לעשות הכל רק שזה יעבור והציפורנים שלי יחזרו להראות בריאות ונורמליות. תודה, מאיה

04/11/2012 | 12:14 | מאת: יוסף רחמים

מאיה שלום, פטריה באצבעות ניתנת לטיפול מהיר ויעיל בתנאי שמקורה חיצוני. באם מקור הפטריה במערכת העיכול הטיפול המוצע אינו מתאים אלה רק בחלקו. הטיפול בפטריה מתבצע באמצעות שמן טיפולי ייחודי "של פטרת" בליווי שינוי תזונתי ושמירה היגיינית. לידיעתך פטרייה מתפתחת ברב המקרים כתוצאה ממצב רגשי . משך הטיפול קצר ואפקטיבי. בברכת רפואה שלמה יוסף רחמים PHD מטפל בכיר

09/11/2012 | 15:41 | מאת: טל בלו

שלום מאיה מריחה יומיומית של שמן עץ התה על הציפורן תעזור על מנת לנקות את הציפורן מהפטריה. צריך לרכך את הציפורן במים חמים ולמרוח על ומתחת לציפורן. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה