היפוך עובר באמצעות רפואה משלימה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

30/10/2012 | 14:57 | מאת: אלי

שלום, אנחנו בשבוע 32 ולצערינו העובר לא התהפך. נכון לעכשיו צריך לקבוע ניתוח קיסרי. רציתי לדעת אם יש מטפל באזור חיפה שיכול לעזור לנו בזה? יש המלצות? האם לפנות לקופת החולים (כללית) רפואה משלימה במרכז הכרמל לזה? לא ניתן לבצע היפוך רפואי כי הלידה הראשונה הייתה גם קיסרית מאותה סיבה של חוסר היפוך. אז ניסינו מטפל סיני שביצע דיקור אבל לצערינו זה לא עזר. נישמח לנסות שוב דיקור או כל דבר שיכול לעזור להפוך את הלידה לרגילה. תודה מראש!

02/11/2012 | 20:39 | מאת: טל בלו

שלום אלי אפשרי בהחלט דרך הקופה אפשר גם: יש בחיפה בכרמל - קליניקה קהילתית: *רפואה סינית בקהילה רחוב חרוב 8, כרמל מערבי חיפה. 054-5962233 , 050-6818590 מוזמן לפנות אליהם לידה קלה טל

מנהל פורום רפואה משלימה