שמן שומר

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

09/10/2012 | 12:29 | מאת: מיי

שלום, אני שבועיים לאחר לידה ויש לי בעיה בכמויות חלב האם. אני שואבת אך כמות חלב האם אינה עולה ואני מצליחה לתת רק מנה אחת ביום של חלב אם. אני מעוניינת להגביר את ייצור החלב והומלץ לי על תמצית שמן אתרי שומר, טיפה אחת 3 פעמים ביום עם מים. רציתי לשאול האם ניתן באמת לקחת בשימוש פנימי את השמן? והאם זה בטוח לתינוק? תודה רבה

10/10/2012 | 13:55 | מאת: טל בלו

שלום מיי מזל טוב שמו שומר לא יכול לפגוע בתינוק. הוא גם לא יזיק לך במינון כזה, אם הוא באיכות טובה. אני חושב שמרשם צמחי מרפא יעיל יותר למטרת חיזוק לאחר הלידה והגברת חלב אם. נסי להתיעץ עם מטפל\ת ברפואה סינית באיזור מגורייך טל

מנהל פורום רפואה משלימה