ליחה ותחושה של דביקות ויובש בגרון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

28/09/2012 | 02:30 | מאת: גרוני

שלום רב, מזה כשנה וחצי, אני סובל בגרון בחלק השמאלי מתחושה של אי נוחות כאילו בצד הימני של הגרון - הכל בסדר ובצד השמאלי - יש הרגשה של משהו שמציק כזה - כמו דביקות לפעמים, שזה לא חלק... יש לציין שלא כואב לי שום דבר, אני לא מעשן. אני בן 29, מרגיש בריא. בבוקר יש לי ליחה מאוד גדולה, ממש גושים גדולים של נזלת, אולי בגלל שאני ישן עם פה פתוח. בכל מקרה הלכתי לרופא אף אוזן גרון, עשיתי בדיקת C.T רקמות רכות - לא מצאו משהו מיוחד, הרופא אמר שאולי זה פוליפים. אשמח לסיוע בעניין, קשה לי במיוחד ההרגשה הזו של דביקות, יובש וכו'. אשמח לעזרתכם בעניין...

02/10/2012 | 10:51 | מאת: יוסף רחמים

שלום, התופעה שלך מצביעה על חוסר איזון חומצתי וחוסר איזון בתפקוד צ'קראת הגרון . הטיפול במקרים אלה : דיקור, צמחי מרפא, לעיתים ירידה בתפקוד שלפוחית שתן בלילה . צריך להקפיד לפני שינה לא לאכול מאכלים מלוחים, חריפים ולהימנע מבירה ויין אדום יבש. בברכת חג שמח והרבה בריאות יוסף רחמים מטפל בכיר

מנהל פורום רפואה משלימה