בוץ בכיס המרה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

14/09/2012 | 18:37 | מאת: סתיו

שלום, בחודשים האחרונים הרגשתי איבוד תיאבון , חולשה , דופק מהיר ושבועות האחרונות תחושות איומות של בחילות והקאות אחרי האוכל, לאחר אולטראסאונד אובחן בוץ בכיס המרה, רופא כירוגי אותו ראיתי נתן לי אנטיביוטיקה וטען כי נמתין לפני הניתוח, בנתיים אני לא ממש יודעת מה לאכול על כן אוכלת ממש מעט ללא דברים שומניים. התחושה הכללית שלי לא טובה אני בקושי אוכלת, ללא תיאבון ובעיקר מפחדת להקיא , האם יש טיפול אלטרנטיבי בכדי להפטר מהבוץ, או ניתוח הוא האופציה היחידה כמו כן אשמח לדעת על דרכי טיפול ותזונה... למי עליי לפנות

19/09/2012 | 14:58 | מאת: יוסף רחמים

סתיו, ממומלץ לבצע ניקוי כבד וכיס מרה ע"י מיץ ירקות וצמחי מרפא. חשוב לדעת באם יש לך היסטוריה רפואית כלשהיא. הטיפולל המומלץ כולל : דיקור, תזונה, מוקסות , וצמחי מרפא בברכת שנה טובה, יוסף רחמים מטפל בכיר

מנהל פורום רפואה משלימה