שמן אקליפטוס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

13/09/2012 | 21:22 | מאת: שירי

שלום, האם מותר להשתמש בשמן אקליפטוס לימוני עם מים רותחים כאינהלציה בטרימסטר הראשון של ההריון? ואם לא, במה אפשר להשתמש כדי לעזור לצינון וסינוסים ?

19/09/2012 | 20:52 | מאת: שלומי

שלום שירי אקליפטוס לימוני אינו בחירה ממש טובה לצינון אלא רק בהבט האנטי דלקתי לסינוסיטיס. את יכולה להשתמש בהינהלציה גם בטרימסטר הראשון והייתי מציע לך אינהלציה בשמנים בטוחים כגון רבנסרה, לבונה והבטוח מכולם הוא ההדס המתאים גם לתינוקות. שימי מים רותחים אך חכי קצת לפני טיפטוף השמן האתרי כדי שלא יהרס החום. טפטפי 2-3 טיפות (אין צורך ביותר), כסי את הראש במגבט ועצי עיניים למניעת גרוי בעניים ונישמי במשך כדקה וחיזרי על הפעולה שוב פעם עד פעמיים נוספות. תוכלי לעשות זאת שלוש פעמים ביום. חשוב להשתמש רק בשמנים אתרים איכותיים! בהצחלה שלומי www.samelson.co.il

מנהל פורום רפואה משלימה