שימוש בשמן לטיפול בפטריות בזמן הריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

25/08/2012 | 00:08 | מאת: רותי

שלום, אני בחודש שמיני להריון. עיסיתי את כפות רגליי ואצבעות ידיי בשמן פנגל בשל פטריות שיש לי וגירוד בלתי פוסק. עכשיו קראתי כאן ששמן מסוג ג'וניפר אסור בזמן הריון, ושמן זה נמצא בתערובת שבה השתמשתי היום.מרחתי את השמן הזה פעמיים היום, האם עלול להגרם לעובר שלי נזק? תערובת השמןכוללת: ברגמוט, אקליפטוס, ציפורן, לימון, סלביה, תימוס אדום, ווינטרגרין, רוז, לבונה וג'וניפר.

19/09/2012 | 21:35 | מאת: שלומי

שלום רותי רוב השמנים שבתערובת אסורים בהריון תוכלי להתמש בשמן אתרי של הדס. דללי את השמן לריכוז של 20% - 30% בשמו זית ומרחי 3 פעמים ביום. אם לא יעזור תוכלי לעבור לפלמה רוזה שהינו אנטי פטרייתי חזק ולא ממש בעיתי בהריון השימוש הנ"ל. בהצלחה שלומי http://www.samelson.co.il/

מנהל פורום רפואה משלימה