מיגרנה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

21/08/2012 | 14:08 | מאת: גלי

שלום, שמעתי על המלצות שונות בנוגע לתזונה המונעת מיגרנות, אך האם ישנם פתרונות כלשהם להקלה על התקף כאשר הוא כבר החל?

23/08/2012 | 13:57 | מאת: יוסף רחמים

גלי שלום, ישנם מיגרנות שונות שכל אחת מקורה באנרגיה אחרת. פרוסות תפוחי אדמה , הרחת שמן מנדרין, לעיסת עלי נענע , תה מליסה. באם המיגרנה חוזרת בתדירות קבועה לעיתים בימים ובשעות מסויימות מצביעה על בעייה רגשית או נפשית. הטיפולים היעילים : דיקור, מגנותרפיה, ארמותרפיה, ייעוץ תזונתי, טיפול בלחץ ושחיקה. בברכת כל טוב, יוסף רחמים

מנהל פורום רפואה משלימה