חופשת סקי עם פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

06/08/2012 | 13:08 | מאת: כרמן

היי, עברתי לפני 6 שנים בגיל העשרה שלי ניתוח לפריצת דיסק. יש לי גם בלט נוסף והמצב שלי כרגע הוא שאינני סובלת מכאבים חריגים בטווחי זמן קצרים יותר מידי. בחורף אני מתכננת לצאת לטיול סקי בן שבוע והייתי שמחה לדעת מהם המגבלות\ הסיכונים שאני צריכה לדעת מהם והאם באופן כללי אני אוכל לעשות סקי כמו כל בן אדם בריא אחר? האם כדאי? מאוד חשוב לי לדעת ואני לא רוצה למנוע מעצמי חיים שלמים בגלל המצב הגופני שלי. תודה רבה מראש

06/08/2012 | 13:10 | מאת: כרמן

מצטערת על המיקום הלא נכון בפורום.

08/08/2012 | 10:58 | מאת: יוסף רחמים

ראשית עלייך לנקוט משנה זהירות בכל פעילות מאמץ ולהשתדל להפחית לחץ מהגב ובמיוחד מחוליות L3-L5.T9-T11 / לגבי בלט ושמירה על יציבות והגנה מפני תנועות "פוגעות" אני ממליץ לפני פעילות ספורטיבית לפנות למטפל שמתמחה בטיפולי קנזיוטייפינט ובכך תקבלי "הגנה" נוספת. בברכת כל טוב, יוסף רחמים מטפל בכיר

מנהל פורום רפואה משלימה