טיפול

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

23/07/2012 | 09:15 | מאת: שיר

שלום לדוקטור, ידוע לי שיש טיפול בויטליגו ברפואה סינית. האם בקופת חולים מכבי ברפואה המשלימה, מטפלים בבעיה זו? אודה על תשובתך

23/07/2012 | 16:40 | מאת: חייה

חבל על הזמן שלך ועל הציפיות שלך . אני חולת ויטיליגו כבר 12 שנה ועברתי טיפול בצמחים סינים עם דיקור ולא השתפר לי בכלום. אני כבר יודעת שלצערי המחלה הזו אינה ניתנת לריפוי או למניעה אחרי שהיא התפרצה. זו מחלה גנטית ואם את מאמינה שטיפול ברפואה סינית יעזור אז את כנראה נאיבית.

30/07/2012 | 12:55 | מאת: יוסף רחמים

שלום שיר , הטיפול בויטליגו כולל מספר שלבים בהתייחס לגילך ולרקע הרפואי שלך. הויטליגו מתפתח ממספר אפשרויות : לחץ נפשי, מערכת חיסון , מערכת הדם . הטיפול צריך לזהות איזה מהמערכות נפגעה ולטפל בה באמצעות טיפול משולב הכוללל: דיקור, מגנותרפיה, אליקותרפיה, טיפול באור , צמחי מרפא, שמנים ואף פרחי בך . הטיפול מתואם רק לאחר אבחון מסודר. בברכת כל טוב, יוסף רחמים מטפל בכיר

מנהל פורום רפואה משלימה