קבוצת מדיטציה בירושלים למתמודדים עם מחלת הסרטן

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

21/06/2012 | 14:53 | מאת: דניאל

תרגול מדיטציה הוא כלי רב עוצמה, בעל השפעות מרחיקות לכת על איכות החיים, על היכולת להתמודד עם המחלה, להתגבר על הפחדים, להוריד את רמת המתח, לאפשר חשיבה צלולה וקבלת החלטות שקולה יותר, ואף לשפר את המצב הבריאותי של המתרגל/ת. תרגול קבוע של מדיטציה, כמו גם חשיפה לחכמה העתיקה מן המזרח, מאפשרים לנו למצוא את האי השקט בלב הסערה, ולחזור אליו בכל עת שנרצה, ללא תלות בנסיבות החיצוניות של החיים. בקבוצה נלמד טכניקות מדיטציה פשוטות וקלות ליישום, נקרא ביחד טקסטים רלוונטיים ונקיים דיון משותף. המפגשים מועברים ע"י דניאל דייויס, מדריך תזונתי הוליסטי, מתרגל מדיטציה מזה 01 שנים בארץ ובמרכזי מדיטציה ומנזרים במזרח ומתמודד עם מחלת הסרטן מזה 3 שנים. המפגשים ייערכו בימי רביעי בשעות 19:00-21:00 החל מה 25/7/12 במרכז "אלמה", רח' יד חרוצים 4 (סמטת סם שפיגל), תלפיות, ירושלים. לפרטים: 054-7827066

23/07/2012 | 07:14 | מאת: בתיה

אני מחפשת קבוצת מדיטציה ללא קשר למחלות אלא להרגעות האם תוכל להמליץ לי על קבוצה כזו במרכז?

מנהל פורום רפואה משלימה