מים באזניים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

07/06/2012 | 15:42 | מאת: טל

שלום רופא א.א.ג. המליץ לבני בן השנתיים על סירופ אריוס למים באוזניים.רציתי לדעת אם קיים לחילופין פתרון לבעיה זו? תודה

12/06/2012 | 11:31 | מאת: טל בלו

שלום טל יש רעיון ברפואת ילדים סינית שנקרא: lingering pathogenic factor הוא מוסבר שכאשר יש מחלה חיצונית שלא מטופלת כמו שצריך או לא בזמן היא מיצרת פתוגן שתוקף את הגוף מבפנים. במצב כזה נראה דלקות גרון כרוניות או נוזלים באזניים,אדנואידים מודלקים וכו'. ברפואה סינית מטפלים במצב זה בצמחי רפואה סינים על מנת למנוע הישנות הדלקת וייבוש הנוזלים. דיקור בנקודות אקופנקטורה מסוימות ותזונה. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה