טל -אתה מטפל בכאב ראש?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

06/06/2012 | 16:02 | מאת: יעל

הי טל. אני מבררת לאחותי. יש לה לחץ מעל העין כבר ארבעה חודשים בבי"ח לא מוצאים כלום.הכל תקין.ושום משככי כאבים שנתנו לה לא מעביר את הלחץ. היא סובלת ממיגרנות אבל הכאב הזה לא כולל בחילות זה לחץ תמידי.היא עשתה פעם דיקור וזה עבר למרכז המצח ואז נעלם לגמרי ליום וחזר.הדיקור זה הדבר היחיד שאיכשהו העלים את זה אבל רק ליום. איפה אתה מקבל במרכז? חוץ מגבעת וושינגטון? וכמה עולה טיפול כזה?

09/07/2012 | 15:51 | מאת: יוסף רחמים

שלום , אני עונה לך היות וראיתי שטל לא משיב . דיקור הכן עשוי לסייע . מציע שתתקשרי ישירות לטל לקליניקה באם תרצי אשמח לסייע לך יוסף רחמים מטפל בכיר

מנהל פורום רפואה משלימה