כאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

02/06/2012 | 09:26 | מאת: דגי

לעיתים אני סובלת מכאבים בבטן העליונה שמלונ=ה לזה גם תחושת נפםיחות או שלא. הכאבים נמשכים למשך מס' שעות. מה יכולה להיות הסיבה לזה? איך מטפלים? והאם זה אשני לוסת המון מסטיקים במהלך היום יכולה להיות הסיבה? אני בת 28. תודה

19/06/2012 | 15:28 | מאת: יוסף רחמים

דגי שלום, הסימפטומים שאת מציגה דורשים בירור מעמיק , המקור יכול להיות מ: תזונה, קור, מחזור לא תקין ועוד. אם התופעה חוזרת בזמן מסויים ביום (צהרים) אזי יש לכך משמעות. יש פעמיים שסימפטומים אלו קשורים לחרדות , מתח ולחצים בחיים. הטיפול משתנה בהתאם לממצאים , ממליץ לך לשתות חליטת לבנדר עם בבונג בברכת כל טוב, יוסף רחמים מטפל בכיר 057-7738220

מנהל פורום רפואה משלימה