כורכום והכבד

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

30/05/2012 | 22:10 | מאת: אנני

שלום לך אני נוטלת כורכום 1000מג פעמיים ביום [ להתחלת הטיפול לאחר מכן פעם אחת] צבע היציאות הפך לבהיר יותר, אני משערת שזה בגלל הכורכום? בגלל המינון הגבוה או בגלל הכבד,ממריץ מיצי מרה? נאמר לי שאולי זה מעיד על כך שהכבד לא עובד טוב, כי אחרת הוא היה מנצל את הכורכום. הקש כזה הגיוני לפי הרפואה המשלימה?שזה יכול להעיד על הכבד? תודה מראש.

04/06/2012 | 12:56 | מאת: טל בלו

שלום אנני אין קשר לכבד. אלו תופעות של נטילת הכורכום. מספיק כדור אחד ביום. טל

מנהל פורום רפואה משלימה