צפצופים באוזנים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

30/05/2012 | 10:38 | מאת: מיטל

שלום , אמא שלי עם צפצופים באוזנים רציתי מאוד לדעת האם יש טיפול לזה תודה ויום טוב מייל' [email protected]

04/06/2012 | 12:53 | מאת: טל בלו

שלום מיטל ציפצופים באוזן מאופין כפתולוגיה שמשויכות לתיפקוד לא מאוזן של הכבד או הכליות ברפואה הסינית. הסינים רואים בתופעות אלו חום פנימי שעולה כלפי מעלה ותוקף את איזור הפנים והראש. צריך לבדוק מדוע יש חום פנימי: האם זה מתזונה לא נכונה? האם מרגשות? האם מבעיה אוביקטיבית של הכבד? בקיצור ,גם דיקור וגם צמחי מרפא יכולים אולי לעזור ,כך שאני ממליץ לעשות בדיקת דם מקיפה כולל ערכים של אנזימי כבד ולגשת איתה למטפל ולדון עימו בדרכים לטיפול. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה