כוויה ביד

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

22/04/2012 | 09:07 | מאת: יעל

הי טל ממצב:)? סחטיין על הפורום! נכוויתי ביד שמאל ממים רותחים -ללא שלפוחיות- ברגע הראשון שמו לי חומר שפג התוקף שלו רק אחרי שעתיים מרחו לי סולבירול ביום שלמחרת מרחתי רק אלוורה ויום אחרי המשכתי בטיפול סולבירול כרגע היד מאד מגרדת ואדומה יותר משהיתה לפני. איך אני יכולה להבטיח שלא תישאר לי צלקת? יעל (שעבדה איתך בג.וושינגטון)

23/04/2012 | 16:54 | מאת: טל בלו

היי יעל הדרך הכי טובה היא משחות ולקיחה פנימית של צמחי מרפא. קפצי לגבעה ואתקין לך :) טל

24/04/2012 | 12:40 | מאת: יעל

לגבעה לא נראה לי שאני אקפוץ... אבל תודה!!:)

מנהל פורום רפואה משלימה