האם אפשר "לרפא" רגישות למזונות מסוימים?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

18/04/2012 | 09:48 | מאת: נטע

לפני מספר שנים התחלתי לפתח רגישות למזונות מסוימים כמו קינואה ואבוקדו. יש לציין שזה בא בפתאומיות, כאשר לפני כן לא הייתה לי בעיה עם מזונות אלו. רק לפני כמה שנים פתאום התחילו להיות לי תופעות של כאבי בטן קשים, בחילות והקאות אחרי שאני אוכלת את המאכלים האלו. שאלתי היא האם יש דרך לטפל בבעיה? הרי בכל זאת בעבר לא הייתה לי בעיה עם המאכלים האלו והאמת היא שאני די מתגעגעת אליהם, בייחוד למגוון המאכלים שאפשר לעשות מקינואה. האם יש דרך לחזור "לימים הטובים"?

19/04/2012 | 19:54 | מאת: טל בלו

19/04/2012 | 19:56 | מאת: טל בלו

שלום נטע הרפואה הסינית רואה אלרגיה המתבטאת ברגישות מערכת הנשימה כחוסר איזון של אלמנט המתכת. האיברים של אלמנט המתכת הם הראות והמעי הגס .אלו איברים שמתמודדים עם הכנסה של צ'י/אנרגיה מבחוץ ,מהעולם אלי והוצאה של צ'י בחזרה לעולם ממני. סביב הקשר הזה של התכנסות ושחרור מתרכז הטיפול על מנת למנוע את התגובה האלרגית. הדרך הטובה ביותר לטפל באלרגיה היא דיקור וצמחי מרפא סיניים.והתשובה לשאלתך חיובית. רפואה שלמה טל

21/04/2012 | 23:14 | מאת: אלי

בשיטת אייפק (IPEC) אפשר לאבחן ולטפל בביטול הרגישות. אם תקלידי אייפק בגוגל תמצאי מטפלים בשיטה זו. אם את גרה באזור פתח תקווה אוכל לטפל בך. לשאלות נוספות בקשר לשיטה תוכלי ליצור קשר [email protected]

מנהל פורום רפואה משלימה