אכילת חימר לטיפול בגנגליון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

18/03/2012 | 16:01 | מאת: יסמין

שלום, אני סובלת מגנגיליון בשורש כף היד כבר כמה שנים. ניסיתי כמה סוגים של טיפולים, ברפואה הקונבציונלית והאלטרניטיבית. חלקם הצליחו להקל על הכאבים בין טיפול לטיפול אבל הנפיחות לא ירדה בשום שלב. מצאתי טיפול שעדיין לא שמעתי עליו, של בליעת כדורי חימר אדום, שאמור להכיל סידן מונטמורילוניט. לפי האתר שמשווק את הטיפול, תוך מספר שבועות הגנגליון מתמוסס מעצמו. http://www.i-amperfectlyhealthy.com/GanglionCyst.html אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הנושא? שווה לנסות?

19/03/2012 | 20:51 | מאת: טל בלו

שלום יסמין לא שמעתי על טיפול זה, אני אישית לא חושב שהוא יכול להועיל טל

מנהל פורום רפואה משלימה