טרגמינל נוירולוגיה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

10/03/2012 | 10:10 | מאת: רביב

טל שלום אני בן 36 ואובחנה אצלי מחלת הטרגמינל נוירולוגיה ועברתי זריקת גליצרול לפי חצי שנה. אחרי הזריקה חלק מסוים מהכאב עבר ויש לי קשיים באכילה,הפה עקום,קשה לי לדבר אני מדוכא ואין לי שמחת חיים. אין לי אפשרות להשתלב בחברה, אני סובל כבר 3 שנים ואין לי מושג מה עליי לעשות? אשמח לקבל תשובה תודה מראש רביב

13/03/2012 | 13:32 | מאת: טל בלו

שלום רביב אני לא מבין כל כך את מהות הבעיה ומה הגורם הרפואי לה. מציע לך להתיעץ עם רפואה משלימה בקופת חולים. שם תוכל גם להיבדק וגם לקבל את הטיפול המתאים. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה