עצירות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

01/03/2012 | 13:58 | מאת: חלי

לאחר ירידה חדה במשקל בשל דיאטה לא בריאה ולא מאוזנת אני סובלת כרגע מעצירות ולכן יש לי רק כ- 2 יציאות בשבוע. לעומת פעם שהייתי עושה יציאה כל יום בבוקר- כמו שעון. 1- מה הסיבה לכך שאין לי כיום יציאות סדירות? כלומר? האם זה פעילות מעיים שהפכה ללא תקינה? לעצלנית? ואם כן למה- כלומר- מה המשמעות? 2- אם אחזור לאכול כמו שצריך האם המצב יחזור להיות כמו פעם? בת 27 בריאה בדרך כלל תודה

05/03/2012 | 21:39 | מאת: טל בלו

שלום לך תזונה לא נאותה גורמת לעצירות ולהפרעות עיכול. אני מאמין שברגע שתשובי לאכול באופן מיטבי המצב ישתפר. נסי להתיעץ עם נטורופתית בהקשר זה. טל

מנהל פורום רפואה משלימה